EFAA e-learnings & workshops

E-Learning

Online

Over deze E-Learning

EFAA ontwikkelt al sinds 1986 een opleidingsprogramma voor gepassioneerde Fitnesstrainers, personal trainers, leefstijlcoaches, doelgroep experts, afdelingsmanagers en managers.

EFAA werkt vanuit NL Actief (Brancheorganisatie) erkende competentie profielen en kennisdossiers, vanuit de nationale en internationale beweeg- en voedingsrichtlijn (Gezondheidsraad en WHO), vanuit gevalideerde gedragsverandering modellen en in de richting van een doorlopende optimalisatie van de levering van onze diensten als professionals.

Nieuwsgierig naar het aanbod van EFAA? Hieronder staan verschillende workshops en e-learnings beschreven. Voor al het aanbod kijk op: EFAA – Personal training-, fitness- en groepslesopleidingen

– Leiderschap – Online opleiding

Wie ben jij? Als persoon, als manager/ondernemer/professional. In deze online module ontwikkel je meer inzicht in jouw persoonlijke leiderschapsstijl. En hoe je deze situationeel toepast in jouw dagelijkse rol in de organisatie. Met als doel een inspirerende leider worden die met een missie en visie het bedrijf aanstuurt.

Tijdsduur: 8-10 uur
Opleidingskosten: € 119,95

Voor meer informatie en het inschrijfformulier:
EFAA – Opleidingen – Online opleiding – Leiderschap

– Strategisch management – Online opleiding

Strategisch management is een belangrijke pijler als het gaat om het bouwen van de fundering van een gezond fitnessbedrijf. Kortweg gezegd gaat het om het bepalen van je koers voor de lange(re) termijn in een dynamische en snel wisselende maatschappij. De hoofdvraag van deze module luidt dan ook: wie ben je en wie wil je zijn: op de lange termijn: rekening houdend met een dynamische en concurrerende omgeving?

Tijdsduur: 10/16 uur
Opleidingskosten: € 119,95

Voor meer informatie en het inschrijfformulier:
EFAA – Opleidingen – Online opleiding – Strategisch management

– Meer dan motiveren – Incompany training

In samenwerking met EFAA organiseert I-MOVE de incompany training ‘Meer dan motiveren’ voor iedereen die dagelijks bezig is met het voeren van gesprekken. Voor zowel mensen die actief zijn in de sales, het management, achter de balie of op de vloer als coach of personal trainer is deze training interessant.

In vier intensieve, maar vooral inspirerende workshops vertellen we je over kansen en valkuilen in het contact met klanten. Je brengt in contact met klanten op de eerste plaats jezelf mee en dat is zoveel meer dan je denkt. Wist je dat bijna 90% van wat wij anderen duidelijk willen maken non-verbaal en tussen de regels door gebeurt? En dat ieder mens in zijn gedrag de neiging heeft om onbewust gestuurd te worden door zijn eigen opvattingen? Daarom staan we op de eerste plaats stil bij het effect van je eigen houding en welke persoonlijke kwaliteiten je nog beter zou kunnen inzetten om op de juiste manier bij de ander binnen te komen met jouw informatie. Daarnaast gaan we in deze vier workshops ook in op de kracht van echt luisteren. Luisteren is namelijk zoveel meer dan alleen stil zijn; het is de meest krachtige en onderschatte techniek die er is. Met de juiste luistertechnieken hoor je zoveel meer en schep je vertrouwen in de relatie. Om de klant goed van dienst te zijn en ook het gevoel te geven dat je hem of haar echt begrijpt is het stellen van de juiste vragen natuurlijk ook van belang. In de workshops besteden we dan ook veel aandacht aan welke soort vragen er zijn en hoe je deze kan inzetten.

Tijdsduur: 4 workshops van 3,5 uur
Opleidingskosten: € 1495,00

Voor meer informatie en het inschrijfformulier:
EFAA – Opleidingen – Meer dan motiveren – incompany training

– Total Quality Club Management – Begeleiding op afstand

De ISO aanpak is een professionele, persoonlijke en structurele aanpak voor sportschoolhouders om de organisatie optimaal aan te sturen. Het Total Quality Club Management programma van EFAA is een op ISO gebaseerd en op de sportcentra toegespitst management- en kwaliteitsprogramma, dat de totale organisatie omvat.

Dit programma is interessant voor jou wanneer:
– Je de organisatie op orde wilt brengen
– Je beter wilt kunnen delegeren
– Je de kwaliteit structureel wilt bevorderen
– Je effectiever wilt werken met uw team
– Je meer rendement wilt behalen

Tijdsduur: per aanvraag verschillend (minimale termijn is 6 maanden)
Opleidingskosten: € 95,00 per maand

Voor meer informatie en het inschrijfformulier:
EFAA – Opleidingen – Total Quality Club Management