Leidinggeven aan professionals

Cursus

Noord-Brabant

Limburg

buurtsportcoach

Teamleiders

Over deze Cursus

Ben jij die professional die wil doorgroeien in zijn vak? Of kun je als leidinggevende doorgroeien maar mis je de juiste kennis, vaardigheden en handvatten? Dan is de cursus ‘Leidinggeven aan professionals’ iets voor jou!

Leidinggeven aan professionals

Je bent een ervaren professional en verstaat sinds jaar en dag je vak. Maar in je loopbaan heeft zich de kans voorgedaan, om als leidinggevende aan de slag te gaan en die heb je gegrepen.

Denk maar eens aan een buurtsportcoach, die doorgegroeid is en nu een lokaal beweegteam aanstuurt of je kunt doorgroeien binnen jouw organisatie als leidinggevende bij een gemeentelijke afdeling of een vaksectie Lichamelijke Opvoeding: je zit dan ineens in een andere positie en rol, je bent verantwoordelijk voor een team en wilt dat graag goed doen.

Organisaties bestaan uit mensen en elk mens en daarmee ook elke organisatie is uniek. Zo ook is leidinggeven aan mensen een unieke opgave. Hoe doe je dat? Welke leiderschapsstijl past het beste bij jou en je mensen. Wanneer doe je voor de één te weinig maar voor de ander te veel? Wie verdient meer aandacht en wie kun je gerust ‘los laten’? Wanneer kom je in actie en wat laat je lopen?

Veel leidinggevenden balanceren dag in dag uit over een koord, op weg naar succesvol leiderschap. Daarvoor is geen enkel handboek, wel een cursus, die handvatten biedt om te groeien in het leiding geven.

Deze cursus

  • geeft je kennis, vaardigheden en handvatten voor een succesvol leiderschap;
  • helpt je met het creëren van interactie, teamvorming en draagvlak;
  • maakt je bewust van je eigen positie en rol als leidinggevende;
  • biedt je tools waarmee je succesvoller om kunt gaan met leidinggeven.

Tijdsduur

van 12:00-18:00 uur : De overige data zijn 10/06, 08/07 en 15/07 van 12:00 tot 18:00 uur totaal 24 lesuren en circa 12 zelfstudie uren

Locatie

Fontys

Theo Koomenlaan 3, 5644 HZ
Eindhoven